Tiszakóród Község Önkormányzata

Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartására Tiszakóród községben

Tiszakóród község Önkormányzata sikeresen pályázott a Magyar Falu Program keretében a Közterület karbantartását szolgáló eszközbeszerzés – 2020 című MFP-KKE/2020 kódszámú pályázati kiírásra, melynek keretében 14.791.810 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.


A projekt címe: Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartására Tiszakóród községben.


A projekt célja: Tiszakóród község Önkormányzata a pályázat segítségével a közterületek rendben tartásához szükséges gépeket és eszközöket szerzett be. A régebbi gépek elavultak, nem felelnek meg a mai kor igényeinek. Az új gépek mellett nyugodtan tudunk tervezni, hiszen nem kell tartani a meghibásodásokból fakadó leállásokkal.


A pályázat keretében a következő gépek kerültek beszerzésre: 1 db Arma-Trac 1054 traktor FL 3800 homlokrakodóval szerelve.


Az új gépek beszerzése hozzájárul a belterületi közterületek megfelelő karbantartásához, közparkok, járdák, járda melletti zöldterületek, emlékhelyek fenntartásához, gondozásához. A beszerzett eszközökkel évszaktól függetlenül adódó munkálatok gond nélkül végezhetők, a fejlesztéssel a munkafolyamat egyszerűsítése, további minőségi javítása, valamint az új technológiai fejlesztések követése a cél.


Az oldalon található tartalom Tiszakóród Község Önkormányzata tulajdonát képezi. | webDesign