Tiszakóród Község Önkormányzata

Tiszakóród Község Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása

A kedvezményezett neve:Tiszakóród Község Önkormányzata
A szerződött támogatási összeg:6 000 000 Ft
A támogatás mértéke (%-ban):100%
A projekt azonosító száma:KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00024
A projekt megvalósításának befejezése:2018.06.30.

Projektről

A község mind társadalmi gazdasági szempontból, mind a munkanélküliek arányát tekintve is halmozottan hátrányos település, egy olyan kistérségben, amelyik komplex beavatkozást igényel. Tiszakóród a Szatmári-síkságon, Nyíregyházától észak-keletre, mintegy 105 km távolságra, a Tisza partján található település. A folyó egyben az ukrán határt is jelenti.


A modern közigazgatás alapfeltétele, hogy az állam, így az önkormányzatok is minél több szolgáltatásukat elektronikus formában biztosítsák az állampolgárok számára. Az ASP alkalmazásszolgáltatás leveszi az önkormányzatok válláról az ehhez szükséges IT-infrastruktúra és a hozzá kapcsolódó alkalmazások kiépítésének és fenntartásának költségeit. A fejlesztés egy újabb mérföldkőnek számít a valódi szolgáltató állam megteremtése felé vezető úton.


A projekt keretében a következő eszközök kerültek beszerzésre: 3 db Asztali PC Ci3; Notebook Dell Vostro 3568 5 db; Kártyaolvasó Reiner Cyberjack Basis 8 db; Multifunkciós eszköz Ricoh MP2014 2 db; Switch ZyXel GS1900-24 port 2 db; Rack szekrény 12U 2 db. Közbeszerzési eljárás lefolytatására nem lesz szükség, mert nem érik el az eszközök az árubeszerzésre vonatkozó közbeszerzési értékhatárt.


Az oldalon található tartalom Tiszakóród Község Önkormányzata tulajdonát képezi. | webDesign