Tiszakóród Község Önkormányzata

Pályázat

Támogatásban részesült a Magyar Falu Program keretében meghirdetett Felelős állattartás elősegítése - 2021 című, MFP-FAE/2021 kódszámú pályázati kiírásra benyújtott támogatási kérelmünk.

Kocsord Község Önkormányzata sikeresen pályázott a Magyar Falu Program keretében meghirdetett Felelős állattartás elősegítése - 2021 című, MFP-FAE/2021 kódszámú pályázati kiírásra, melynek keretében 575 960.-Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült. A projekt címe: Felelős állattartás elősegítése Tiszakóródon


A projekt rövid összefoglalója:

A projekt célja Tiszakóród közigazgatási területén 7 db kutyának és 15 db macskának az ivartalanítása, valamint ezen felül 4 db kutyának a veszettség elleni védőoltása, illetve mikrochippel történő megjelölése. Az állattulajdonos/állattartó köteles a jó gazda gondosságával eljárni, az állat fajának, fajtájának és élettani szükségleteinek megfelelő életfeltételekről gondoskodni. Figyelemmel az állatvédelmi szabályokra és a felelős állattartásra, a nem kívánt szaporulat kezelésének leghatékonyabb módja az ivartalanítás. A kistelepülésen az ivartalanítás és az állatok elektronikus azonosítóval való ellátása olykor nehézkes és költséges, amelyhez jelen pályázati kiírás alapján igényelhető támogatás nyújthat segítséget. Összhangban a Kormány állatvédelmi célkitűzéseivel és a terület prioritássá emelésével, jelen pályázati a felelős állattartás népszerűsítését, a nem kívánt állatszaporulat megállításának elősegítését célozza.


Az oldalon található tartalom Tiszakóród Község Önkormányzata tulajdonát képezi. | webDesign